Völkl RaceTiger SpeedWall SL UVO 2016 Ultieme Race Machine

Bewaar
€ 649,00
201 x bekeken sinds

Kenmerken

Sport:
Skilatten
Conditie:
Nieuw
Soort:
Materiaal

Omschrijving

Ski Outlet
Laagheidehof 8
5804 XC Venray
0478-515696 of 06-27266988

Let op .......... Let op .......... Let op .......... vanaf zaterdag 31 oktober
Iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00
Overige dagen op afspraak.

Iedere dag ruime bezichtigingsmogelijkheden
Ook 's Avonds en in het weekend
Bel voor een afspraak 0478-515696 of 06-27266988

De ultieme Race Machine van Völkl
Völkl RaceTiger Speedwall SL UVO
Type Race / Slalom
Modeljaar 2016

De Völkl RaceTiger Speedwall SL UVO is een zeer snelle ski voor de vergevorderde sportieve skiër. De kernwoorden bij de Speedwall SL zijn: snelheid, sportief en strak design. De belangrijkste technologische innovatie is de Speedwall. Hierbij is de zijkant van hetzelfde materiaal gemaakt als het belag. En dat betekent minder wrijving en meer snelheid.

De Speedwall SL UVO zorgt ervoor dat je scherp kunt sturen, zelfs op steile hellingen. De Speedwall SL is een ski voor de piste georiënteerde skiër die er van houdt om met hoge snelheden te skiën en lekker kort wil carven.

UVO Ultimate Vibration Object.
De UVO haalt de trillingen uit de ski die ontstaan bij oneffen terrein. Voordeel: een rustigere en preciezer te sturen ski. Een klein onderdeel van de ski, maar een grote mijlpaal voor de ski-sport. We hebben het over de nieuwe UVO; 'the Ultimate Vibration Object'. Völkl ontwikkelde de allereerste 360° trillingsdemper in de geschiedenis van de skitechniek. Völkl deed dit in nauwe samenwerking met zijn partner Marker. De UVO beleefde zijn première tijdens de Alpine World Cup. Deze 'perfecte setup' is nu klaar om de pistes te veroveren. De unieke 360° demping verhoogt prestaties en behendigheid door het totale gewicht terug te brengen, terwijl het de ski agressiever maakt.

Uniek in de ski-industrie
Van nature ontstaan trillingen wanneer de ski werkt met het terrein onder je voeten. De shovel van de ski beweegt in alle richtingen. De UVO technologie zorgt voor aantoonbare vermindering van deze trillingen waardoor de afdaling een stuk stabieler wordt. Traditionele dempers werken alleen verticaal, terwijl de UVO ook horizontale en torsiekrachten over de lengte van de ski absorbeert. Het maakt gebruik van hetzelfde principe als wordt toegepast in hoge gebouwen en bruggen. De binnenkant van de UVO bevat een contragewicht die trillingen van de ski's in alle richtingen te niet doet. Dit door ze met een kleine vertraging te herhalen. Omdat de grootste trillingen optreden in de voorzijde, zit de UVO heel dicht bij de tip van de ski.

Meer prestaties door unieke 360° demping
Voor skiërs brengt de UVO tal van voordelen met zich mee: minder trillingen, een rustigere afdaling, meer precisie in de bochten, betere controle, zelfs op hobbelige pistes, en een duidelijk verbeterde kantengrip. En dat alles zonder afbreuk te doen aan levendigheid. De ski blijft zeer stabiel, zelfs zonder aanvullende verstevigingselementen. De UVO modellen zijn 20% lichter, wat zich vertaalt in meer dynamiek en wendbaarheid op de sneeuw, terwijl het minder inspanning kost. Sportieve skiërs zullen genieten van de flexibiliteit, de betere grip en controle, en een indrukwekkend rustige afdaling. Recreatieve skiërs zullen de verminderde inspanning waarderen waardoor ze de hele dag op piste kunnen blijven.

Völkl Racetiger Speedwall SL UVO
Het geheime wapen voor helden van de korte slalom. Dankzij de nieuwe UVO, in combinatie met de Full Sensor Woodcore en het tip rocker profiel, kan deze ski snelle, scherpe bochten met indrukwekkende levendigheid en lenigheid aan. De brede geometrie (123-68-104) maakt deze ski zeer veelzijdig. De Racetiger Speedwall SL gebruikt de UVO niettemin om de trillingen te dempen, terwijl het ook de behendigheid versterkt. Dit nog eens te meer door de nieuwe, bredere xMotion binding. Deze ski is opgebouwd uit een Multilayer woodcore en is versterkt met een dubbele Titanium laag.

Binding Marker rMotion2 12.0 D Race

Taillering 135-88-116
Lengte 155 cm @ 120-68-101 Radius 11,9 mtr
Lengte 160 cm @ 120-68-101 Radius 12,7 mtr
Lengte 165 cm @ 123-68-104 Radius 12,7 mtr
Lengte 170 cm @ 123-68-104 Radius 13,6 mtr

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 7 september 2009
  • Venray (Limburg)
  • ******66988
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.