Te Koop Het Addo Stuur Boek Videobewerking met ShowBiz Dvd 2

Bewaar
€ 5,50
14 x bekeken sinds

Kenmerken

Studierichting:
Informatica
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Videobewerking met ShowBiz Dvd 2 voor de prijs van € 5,50

In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe u met het gebruikersvriendelijke, Nederlandstalige programma ArcSoft ShowBiz DVD 2 uw videofilms kunt bewerken op uw computer. Het proces begint met het binnenhalen van uw video vanaf de digitale videocamera of cd-rom. Daarna volgt de fase van samenstellen van de videofilm door scènes te selecteren en te monteren. Tussen deze scènes kunt u allerlei overgangseffecten plaatsen. Daarna voegt u muziek, geluid of stemmen toe en voorziet u uw film van titels. Tenslotte legt u uw videofilm vast op videoband, cd of dvd. Bij het maken van een dvd kunt u zelf menu's samenstellen voor interactieve video's. Zo'n dvd kunt u op een computer afspelen of op televisie vertonen als u een geschikte dvd-speler heeft. In dit boek wordt ook informatie gegeven over de techniek van het filmen, camera's en geluid. De cd-rom Op de cd-rom bij dit boek staat een volledige, Nederlandstalige versie van het programma ArcSoft ShowBiz DVD 2. Daarnaast is er een map met videofragmenten, geluiden en muziek waarmee u kunt oefenen. Inhoud In dit boek worden de volgende onderwerpen behandeld: - Uw video binnenhalen van uw camera - Foto's en stilstaande beelden importeren - Scènes selecteren en monteren - Overgangseffecten gebruiken - Effecten en titels toevoegen - Stem en geluid mixen - Dvd-menu's maken - Een videofilm op band, cd of dvd zetten Besturingssysteem (OS): Windows Vista, XP, 2000 Applicatie: ShowBiz DVD 2 Systeemeisen: Systeemeisen ArcSoft ShowBiz DVD 2 - Pentium IV, 1.6 GHz of hoger - Windows Vista, XP, 2000 (SP4) - 512 MB RAM-geheugen - 400 MB schijfruimte op de vaste schijf voor de standaardinstallatie - 4 GB vrije schijfruimte op de vaste schijf voor videobewerking - monitor 1024x768 pixels, 'hoge kleuren' - cd of dvd-brander - een firewire of IEEE-1394-aansluiting Werkt het programma bij het boek onder Windows Vista? Het programma is getest onder Windows Vista en kan zonder problemen werken. Wel moet u (in de meeste gevallen) een software-update van ArcSoft installeren en een aanvulling op Windows Vista downloaden vanaf de website van Microsoft. Installeren van de update is echter geen garantie voor het goed functioneren van het programma. Werkt het programma bij het boek onder Windows 7? Het programma werkt niet goed onder Windows 7. Visual Steps raadt u aan het programma niet te gebruiken onder Windows 7.

Zie ook mijn andere Advertenties. Gaarne reageren met een antwoord op deze advertentie, dan weet ik over welke advertentie het gaat.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 16 juni 2009
  • Gein, Reigersbos, Holendrecht (Noord Holland)
  • ******32874
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.