Te Koop Het Addo Stuur Boek Word.

Bewaar
€ 4,50
14 x bekeken sinds

Kenmerken

Studierichting:
Informatica
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Word voor de prijs van € 4,50.

Met dit boek kunt u de meest gebruikte functies van het bekende tekstverwerkingsprogramma Word 2002 of Word XP leren kennen. Daarbij wordt uitgegaan van praktische toepassingen in de privésfeer zoals het schrijven van brieven. Ook leert u hoe u tekst mooi kunt opmaken zodat u dit kunt toepassen in het maken van een leuk (verenigings-) blaadje, een uitnodiging of reisverslag. Allereerst leert u alle handigheidjes voor het schrijven, bewerken en corrigeren van tekst. Daarna komen allerlei vormen van tekstopmaak aan bod zoals cursieve letters en inspringende alinea's, maar ook hoe u een tabel maakt. U leest hoe u foto's, illustraties en teksteffecten kunt gebruiken. Veel aandacht wordt gegeven aan alle handige voorzieningen die Word 2002 of Word XP heeft voor het maken van brieven, zoals sjablonen en het adresboek. Tenslotte kunt u zich bekwamen in het typen met tien vingers met het typprogramma Typtrainer. Kortom, een compleet introductiepakket.

Recensie(s)

Handleiding voor het tekstverwerkingsprogramma 'Word 2002'. De handleiding is gemaakt volgens de 'visuel step' methode. Er is veel moeite gedaan om de oudere medemens met erg weinig ervaring snel wegwijs te maken met deze tekstverwerker. Het boek bevat een cd-rom, die informatie over dit boek geeft, alsmede oefenbestanden met diverse foto's en tekst en die ook een map maakt voor het opslaan van de oefeningen die er gemaakt gaan worden. Begonnen wordt met het instellen van Word 2002: hoe de werkbalken te configureren en daar te plaatsen waar deze voor het gebruik het beste is. Het belangrijkste zijn de spellingscontrole, het verbeteren van de tekst, het verschuiven en het kopieren, waarmee het maximale uit de tekstverwerker gehaald kan worden. Voor de senioren zal het geheel nog steeds moeilijk blijven, maar met dit boek in de hand kan men toch wat makkelijker zijn weg vinden. Met register.

Zie ook mijn andere Advertenties. Gaarne reageren met een antwoord op deze advertentie, dan weet ik over welke advertentie het gaat.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 16 juni 2009
  • Gein, Reigersbos, Holendrecht (Noord Holland)
  • ******32874
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.