Te Koop Het Addo Stuur Boek Digitale Fotobewerking voor Sen.

Bewaar
€ 4,50
12 x bekeken sinds

Kenmerken

Studierichting:
Informatica
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Digitale Fotobewerking voor Senioren voor de prijs van € 4,50.

Dit boek is speciaal geschreven om senioren kennis te laten maken met de mogelijkheden van digitale fotobewerking. Onderwerpen zoals het scannen van afgedrukte foto's of uw dia's, en het binnenhalen van foto's van uw camera of foto-cd-rom worden stap voor stap uitgelegd. U leert digitale foto's retoucheren en verbeteren, bijvoorbeeld door de scherpte, het contrast of de belichting aan te passen. Ook fotomontage en het werken met lagen komen aan bod. In begrijpelijke taal worden technische begrippen zoals resolutie, pixels en DPI uitgelegd. Ook geschikt voor Windows Vista en Windows 7! Het boek/programma is geschikt voor Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Me, Windows 98. De programmavensters van PhotoStudio zien er bij alle Windows-versies hetzelfde uit. U kunt dus zonder problemen gebruik maken van PhotoStudio 5.5. op iedere Windows-computer. De cd-rom Op de cd-rom bij dit boek staat de volledige, Nederlandstalige versie van het fotobewerkingsprogramma ArcSoft PhotoStudio 5.5. Deze versie kunt u onbeperkt gebruiken. Daarnaast is er een map met digitale foto's waarmee u kunt oefenen. Ook als u geen digitale camera of scanner bezit, kunt u dus direct aan de slag. Inhoud: In dit boek worden de volgende onderwerpen behandeld: - Foto's binnenhalen vanaf uw scanner, digitale camera of foto-cd-rom - Verbeteren, retoucheren en klonen - Werken met selecties en lagen - Fotomontage en speciale effecten - Alles over afdrukken, papier en printers Systeemvereisten ArcSoft PhotoStudio 5.5 - Windows 7/Vista/XP/2000/M3/98 - Pentium 4 of hoger - 256 MB RAM-geheugen - 50 MB schijfruimte op de vaste schijf voor de standaardinstallatie - een monitor ingesteld op 800x600 of 1024x768 en 'hoge kleuren' of 'echte kleuren'

Recensie(s)

Dit boek uit de bekende serie Visual Steps is geschreven voor senioren; de overzichtelijke tekst in een groot lettertype is eenvoudig en is voorzien van een groot aantal zwartwitschermafbeeldingen. Bij het boek is een cd-rom gevoegd met het fotobewerkingsprogramma ArcSoft Photostudio 5.5. Bovendien staan er op de cd-rom digitale foto's waarmee geoefend kan worden. Dit boek is bijzonder overzichtelijk en informatief. De gebruiker kan meteen aan de slag en leert foto's verbeteren, retoucheren, bijzondere effecten, werken met selecties en werken met lagen. Achterin het boek wordt informatie gegeven over het printen van de foto's, aangevuld met tips. Ook is er een bijlage om snel iets in op te zoeken. Een uitstekend boek om mensen enthousiast te maken voor het digitaal bewerken van foto's. Het enige minpunt is dat de schermafbeeldingen van de foto's niet in kleur zijn. Dit wordt een beetje goedgemaakt door de kleurenbijlage achterin. Met register.

Zie ook mijn andere Advertenties. Gaarne reageren met een antwoord op deze advertentie, dan weet ik over welke advertentie het gaat.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 16 juni 2009
  • Gein, Reigersbos, Holendrecht (Noord Holland)
  • ******32874
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.