Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp Muziek voor Senioren.

Bewaar
€ 6,50
10 x bekeken sinds

Kenmerken

Studierichting:
Informatica
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp Muziek voor de prijs van € 6,50.

In dit handboek wordt stap voor stap het werken met muziekbestanden in Windows Media Player 10 behandeld. Met dit programma kunt u uw eigen muziek-cd's op de computer binnenhalen, in de mediabibliotheek opnemen en afspelen. U leest hoe u cd's kunt kopiëren (rippen) en zelf muziek-cd's samenstelt en brandt. Het gebruik van verschillende soorten audio-cd's komt aan bod. U leert hoe u uw oude LP's en cassettebandjes overzet naar de computer met het programma PolderbitS Geluidsrecorder en Geluidsbewerker.

Recensie(s)

Bekend auteur Addo Stuur doet in dit handboek uit de doeken hoe je kunt werken met muziekbestanden onder Windows XP. Daarbij geeft hij onder andere uitleg over het 'rippen' van cd's (het kopieren van muziek-cd's naar de harde schijf), online radiostations en het omzetten van muziek van een langspeelplaat naar een computer. Het boek is geschreven volgens de Visual Steps-methode: laag tempo, stap-voor-stap, met vooral heel veel schermafbeeldingen. Ideaal voor beginnende gebruikers (de serie is met name bedoeld voor senioren), maar aan de trage kant voor halfgevorderden. Harde kaft, inclusief cd-rom met Windows Media Player 10 en PolderbitS software. Met register.

Als U belangstelling heeft stuur dan een antwoord met een email over deze advertentie.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 16 juni 2009
  • Gein, Reigersbos, Holendrecht (Noord Holland)
  • ******32874
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.