Kunstmanagement - Noordman

Bewaar
€ 7,00
34 x bekeken sinds

Kenmerken

Studierichting:
Kunstgeschiedenis & Kunstacademie
Conditie:
Gebruikt
ISBN:
9789057490330
Titel:
Kunstmanagement
Auteur:
Noordman, Dr. Th. B.J.
Druk:
1997
Cover:
Paperback
Taal:
Nederlands
Levering:
Verzenden

Omschrijving

Paperback, uitgave 1997, 175 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (3,80 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 6,50 euro)

Het managen van kunstinstellingen is een vak apart en verschilt nogal van het leiden van profitbedrijven. Toch zijn er ook veel overeenkomsten. De auteur heeft onderzocht welke organisatiemethoden en technieken uit de profitsector bruikbaar zijn bij het leiden van kunstbedrijven.
In ´Kunstmanagement´ worden de theoretische grondslagen van kunstmanagement getoetst aan de praktijk. Negentien experts uit de kunstensector zijn gevraagd naar hun opvattingen over kunstmanagement en hun praktijkervaringen. Daarmee biedt het boek een handreiking voor de praktijk van de bedrijfsvoering van kunstinstellingen.
´Kunstmanagement´ is geschreven voor het management van musea, concertgebouwen, muziekzalen, schouwburgen, theaters, filmhuizen, orkesten, ensembles en dans- en toneelgezelschappen. Bovendien wordt het boek gebruikt op diverse HBO- en academische opleidingen in Nederland op het gebied van cultuurmanagement.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.