Studiebegeleiding Rechten van Scriptium

Bewaar
N.v.t.
14 x bekeken sinds

Kenmerken

Studiemateriaal:
Overig
Conditie:
Nieuw
Studierichting:
Rechten
Onderwijsniveau:
WO
Levering:
Verzenden

Omschrijving

Studiebegeleiding Rechten van Scriptium

Studeer jij rechten op hbo- of wo-niveau? Worstel je met studieproblemen, kun je dat ene tentamen maar niet halen of heb je last van algeheel uitstelgedrag en motivatiegebrek? Huur een studiebegeleider van Scriptium in die zich gespecialiseerd heeft in rechtenstudies voor persoonlijke en professionele begeleiding.

Spreek een keer per week af met een begeleider om je studievoortgang door te spreken, ga aan middag zitten met een specialist om je optimaal voor te bereiden op een tentamen of huur een expert in die helpt met (jurisprudentie)onderzoek. Het zijn allemaal mogelijkheden bij Scriptium. Je bepaalt zelf de locatie, aard en intensiviteit van de begeleiding.

Bezoek onze website https://www.scriptum.nl/studiebegeleiding-rechten/ voor meer informatie of om direct een verzoek tot begeleiding in te sturen.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.