houtklover / houtkloofmachine huren

Bewaar
€ 60,00
154 x bekeken sinds

Kenmerken

Type:
Hakselaars & Kliefmachines
Conditie:
Gebruikt
Merk:
Overig

Omschrijving

Bij Van Straalen Verhuur in De Goorn kunt u een gemakkelijk te bedienen houtkloofmachine huren.

Deze houtklover heet de split fire 3455 en heeft een dubbel werkend mes dat heen en terug kan kloven, hierdoor is de split fire 3455 2x zo snel als een conventionele kloofmachine die maar 1 kant op kan kloven. Een gemiddelde boom kunt u binnen enkele uren helemaal gekloofd hebben. De houtklover is zeer gemakkelijk in gebruik. Onze kloofmachine heeft een kloofkracht van wel 17 ton, hierdoor kunt u zeer grote brokken hout in tweeën splijten.

De klover is voorzien van een benzine euro ongelood 95 motor en is daardoor overal inzetbaar. Door de dubbele hendel bediening is de machine beveiligt, zodat uw handen buiten gevaar zijn. Aan de zijkant zit een laadklep die tot wel 250 kg kan tillen. U kunt tevens wisselen tussen een recht en een kruismes. De maximale klooflengte is 61 cm.

De kloofmachine kan vervoerd worden aan een trekhaak en is gemakkelijk verrijdbaar. U kunt de houtkloofmachine ophalen in de goorn of in spanbroek. De houtkloofmachine wordt schoon meegegeven met een volle tank gelieve de houtkloofmachine ook weer zo af te leveren bij Van Straalen Verhuur in De Goorn of in Spanbroek.

Tarieven
halve dag: €60,- ophalen 8:00 terug 12:00 of ophalen 12:00 terug 17:00
hele dag: €90,- ophalen 8:00 terug 17:00
weekend: €150,- ophalen vrijdag 8:00 terug maandag

borg: €350,-

Wilt u de houtkloofmachine huren? Neem dan contact met ons op! Kijk op onze website voor meer informatie: vanstraalenverhuur

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 16 april 2018
  • De Goorn (Noord Holland)
  • ******43369
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.