Scriptiedokter

Bewaar
N.v.t.
46 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort dienst:
Bijles

Omschrijving

Word je ziek van je thesis? Weet je echt niet meer hoe het verder moet? Vat moed, want ik kan hem zo verbeteren dat je docent hem goedkeurt, in ieder geval in 95 procent van de gevallen. Dat heb ik ervaren in de vele jaren dat ik studenten begeleidde bij het voltooien van hun thesis of scriptie.
Mijn begeleiding bestaat uit redigeren, soms ook herschrijven van passages en zo nodig ook het schrijven van nieuwe tekst. Ook kan ik je helpen bij het literatuuronderzoek.

Ik help je voor 42 euro per uur. Maar ik begin pas te tellen als ik je werk goed heb bekeken en pas nadat we het samen hebben besproken.

Ik heb decennia lange ervaring als redacteur en eindredacteur, o.a. bij NRC Handelsblad, en schreef over geschiedenis, politiek en economie. Ook was ik jarenlang ghostwriter, vooral voor politici, en schreef ook voor hen over een scala aan onderwerpen, inclusief sociale en culturele.
Heb ik dan overal verstand van? Nee, maar ik heb wel heel veel verstand van taal en logica. Want de onderwerpen en vakken mogen verschillen, redeneren en structureren zijn in alle gevallen de instrumenten waarmee je een goede thesis schrijft.
Geneer je niet om hulp te vragen, want je bent echt niet de enige. Het is niet nodig om ziek te worden van je thesis. Vat moed en bel of mail me:
Telefoon Herman Frijlink: 0031651053044 of 0031402823105
mail: hermanfrijlink96@gmail.com

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 23 september 2017
  • Eindhoven (Noord Brabant)
  • *******53044
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.