Te koop: Chalet | Kavel Wit | 88

Bewaar
€ 37.500,00
13 x bekeken sinds

Omschrijving


Op recreatiepark De Boshoek midden in Nederland namelijk in Voorthuizen, staat dit prachtige ruime L chalet op een ruim (huur)kavel van 230m². Dit heerlijke ruime L chalet is rustig gelegen en van alle gemakken voorzien. Het chalet biedt twee slaapkamers waarvan de ouderkamer een 2 persoons bed heeft met veel kastruimte. De kinderkamer heeft twee 1 persoons bedden die worden gescheiden met een hang en leg kast. D L keuken is ruim en voorzien van veel kastjes en inbouwapparatuur zoals een gasfornuis, koelvriescombinatie en afzuigkap. Naast de keuken is de gezellige eethoek met een kijkuit naar buiten. De tuin is fraai aangelegd en een blokhut in de tuin maakt het af voor uw op te bergen spullen. 

De kavel staat op een huurkavel voorzien van gas/water en elektra. De huur bedraagt in 2018 €2.950,- inclusief milieuheffing. 

Het ruime L chalet wordt verkocht incl. inventaris.

SPECIFICATIES:

 ● Aantal personen: 4
 ● Aantal slaapkamers: 2 slaapkamers
 ● Regio: Gelderland en Veluwe
 ● Stad of Plaats: Voorthuizen
 ● Type: Chalet
 ● Type vervoer: Eigen vervoer

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 5 oktober 2018
  • Voorthuizen (Gelderland)
  • *******71297
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.