Te koop: Chalet | Veluwelodge

Bewaar
€ 49.950,00
14 x bekeken sinds

Omschrijving

Over dit chalet
We hebben Veluwelodge chalets beschikbaar op diverse kavels. Deze chalets zijn niet alleen ideaal voor eigen gebruik, maar ook voor verhuur wanneer u er zelf geen gebruik van maakt. Op de Boshoek zijn verschillende mogelijkheden om te profiteren van een interessant rendement.
De werking van de investering
Wanneer u dit chalet koopt, heeft u een tastbare investering met een goed rendement op een 5-sterren recreatiepark. Natuurlijk is het mogelijk om zelf gebruik te maken van de Veluwelodge en wanneer u er niet bent, wordt deze professioneel verhuurd. Per kwartaal krijgt u de verhuurinkomsten uitbetaald, minus de kosten van de verhuur. Denk daarbij aan het onderhoud, de schoonmaak en de administratie. Deze zaken nemen we u volledig uit handen, waardoor dit de ideale manier is om uw geld te laten renderen. Het is eveneens mogelijk om te investeren zonder dat u zelf gebruikmaakt van het chalet, we informeren u graag over de mogelijkheden.
Over de Veluwelodge
De Veluwelodge is een modern ingericht chalet dat voldoet aan alle eisen van deze tijd. Door het royale oppervlakte en de optimale indeling is dit chalet het ideale verblijf voor een vakantie. Het chalet beschikt over twee slaapkamers: de ene slaapkamer is voorzien van een bed van 1.60 meter breed en een brede wand met schuifkasten. De andere slaapkamer is vooral bedoeld voor kinderen en is voorzien van twee eenpersoonsbedden met legkasten. Verder is er een ruime keuken met een koelvries combinatie, een combimagnetron, een gasfornuis met vier pitten en een wasemkap.

De woonkamer van het chalet is ingericht als plek om te ontspannen. De prachtige vinylvloer met houtstructuur draagt bij aan de rustige sfeer en door de schuifpui loopt u direct het terras op. Dit is altijd op het zuiden ingericht zodat u volop geniet van de zon. Vanzelfsprekend is de inrichting ook aan te passen naar uw wensen.

De genoemde prijs is inclusief:


 ● Plaatsing en aansluiting
 ● Meubelpakket
 ● Terrasaanleg
 ● Volledige inventaris


De prijs berekenen we na de belastingteruggave die van toepassing is als u het chalet verhuurt. De nettoprijs bedraagt € 54.000,-.

Wilt u meer informatie over het chalet of het rendement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 034 247 1297 of door te mailen naar info@chaletkopen.com.

SPECIFICATIES:

 ● Aantal personen: 4
 ● Aantal slaapkamers: 2 slaapkamers
 ● Regio: Gelderland en Veluwe
 ● Stad of Plaats: Voorthuizen
 ● Type: Chalet
 ● Type vervoer: Eigen vervoer

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 5 oktober 2018
  • Voorthuizen (Gelderland)
  • *******71297
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.