fraai chalet huren in Cochem aan de Moezel (Duitsland)

Bewaar
N.v.t.
72 x bekeken sinds

Kenmerken

Land:
Duitsland
Accommodatie:
Vakantiehuis

Omschrijving

In het bekende wijnstadje Cochem ligt dit prachtige en bovenal romantische (vrijstaande) 2-persoons vakantiehuis, direct gelegen aan de Moezel.

Het betreft een vrijstaand huisje (zie foto met pijl) in Duitsland, met een werkelijk grandioos uitzicht op de Moezel en het stadje Cochem met zijn beroemde Rijksburcht en glooiende wijnlandschappen. Cochem is volgens de kenners een van de mooiste plaatsen in het Eifel- en Moezelgebied, met talrijke attracties. Zo vindt u in Cochem talrijke restaurants, wijnproeflokalen, cafés en een bioscoop. Op 100 meter van het vakantiehuis kunt u boottochten maken op de Moezel naar andere bekende oorden of zelf een motorboot huren voor een tochtje op de Moezel. De beroemde Reichsburcht van Cochem is ook zeker een bezoek waard. Langs de oevers van de Moezel zijn talrijke terrasjes te vinden, waar de wijnboeren hun wijn presenteren. Op loopafstand van het huis vindt u het startpunt voor diverse wandelroutes in de wijngebieden of de bosrijke omgeving die Cochem rijk is. Het natuurgebied rond Cochem kenmerkt zich door een prachtig cultuurlandschap, met diepe dalen, glooiende wijnlandschappen en mooie wouden.

Eifel, Moezel, Cochem, vakantiehuis, huren, hond, Duitsland, goedkoop, betaalbaar, wijnstreek, eigenaar, vakantiewoning, huisje , boeken,

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.