Winterkamperen Veluwe Bos Heide Camping Ermelo

Bewaar
€ 18,00
3 x bekeken sinds

Kenmerken

Land:
Overige Europese bestemmingen
Accommodatie:
Camping

Omschrijving

Vakantie en Vrije tijd > Vakantie > Campings

KENMERKEN:
 ● Type vervoer: Eigen vervoer

OMSCHRIJVING:

Het komende najaar en winter kunt u weer bij ons terecht voor winterkamperen! Prachtig gelegen ligt Camping de Bosrand, tussen Garderen en Speuld, omsloten door bos en heide. Ideaal om vanaf de camping een heerlijke wandeling te maken en van de mooie kleuren in het eeuwenoude Speulderbos en de Speulderheide te genieten! Ook voor wildspotters een geliefde plek!

Uiteraard is uw hond ook welkom, aansluitend aan de heide is een prachtig losloopgebied richting Garderen! Wat dacht u van een paar dagen met de feestdagen of gewoon een lekker weekendje weg? Het kan allemaal! Een kampeerplaats met 2 personen kost €18 incl elektra en toeristenbelasting. Voor 2 euro per nacht mag uw hond (max 2 honden per plek) mee. Deze zal het geweldig bij ons vinden.

We werken met autovrije, ruime grasvelden, met eigen watertap (tenzij het echt winter wordt en u even naar ons toiletgebouw moet lopen voor water) en 6 Amp. elektra. (eventueel uit te breiden naar 10 Ampere)

Ons altijd verwarmde toiletgebouw biedt veel comfort: wascabines met gratis warm water, ruime douches met thermosthaatkraan, toiletten, afwastafel enz. 
Daarnaast bieden we gratis Wifi, wandel en fietsroutes, VVV recreatiekranten voor tips om eropuit te gaan, een speeltuintje met zandbak en skelters voor de kids. U bent welkom bij ons met uw camper (in overleg), tent of caravan. 

Onze website biedt de mogelijkheid om online te reserveren. Ook vindt u er veel extra informatie over de camping, u kunt er virtueel overheen wandelen, en vindt er veel leuke tips over de omgeving. (www,campingdebosrand,info)

ADVERTEERDER:
Naam: Recreatiepark "de Bosrand"
Tel: 0577407328

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 20 januari 2011
  • Ermelo (Gelderland)
  • *****07328
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.