Wandelen, Yoga en op Adem komen Algarve

Bewaar
€ 590,00
1517 x bekeken sinds

Kenmerken

Land:
Portugal
Accommodatie:
B&B
Soort vakantie:
Zonvakantie
Website:
www.theartofjoy.nl/nl/activiteiten/cursussen/47/

Omschrijving

Ontspannen wandelen en  'op adem komen' en 'balans hervinden' in de stilte van het paradijsje The Art of Joy in de Serra de Monchique. Heeft u behoefte aan even pas op de plaats? Actief zijn en tot rust komen in een vreugdevolle sfeer? Wilt u opladen en herboren weer naar huis, met een methode waardoor je ook thuis in balans blijft?

Hier kunt u d.m.v. ademmeditatie via de Wim Hof methode, lichaamsgerichte oefeningen en wandelen weer tot uzelf komen en ontspanning ervaren.  

Actief en reflectief genieten in de Serra de Monchique; geschikt voor rustzoekers en mensen die willen onthaasten op een paradijselijke plek. De stralende Algarviaanse zon, de zoete geuren van het voorjaar, de prachtige locatie maken deze vakantie tot een groot succes.eeft u behoefte aan even pas op de plaats? Tot rust komen en balans hervinden in een paradijs op aarde met een vreugdevolle sfeer. aden en herboren weer naar huis, met een methode waardoor je ook thuis in balans blijft?
Hier kunt u  d.m.v. ademmeditatie via de Wim Hof methode, yoga- en lichaamsgerichte oefeningen, meditatie en wandelen weer tot uzelf komen en ontspanning ervaren.   Actief en reflectief genieten in de Serra de Monchique; geschikt voor rustzoekers en mensen die willen onthaasten op een bijzondere plek. De stralende Algarviaanse zon, de zoete geuren in het voor- en najaar, de prachtige locatie maken deze vakantie tot een groot succes. Van van 2 tot 9 mei en van 18 tot 25 september 2015 zullen Eugene en Annelies, samen deze 'Wandelen en op adem komen' week begeleiden.

Ademen: voor het ontbijt wordt er een helende en verdiepende ademmeditatie door Eugene gegeven aangevuld door yoga en lichaamsgerichte oefeningen om contact te maken met wat u voelt. Het teveel aan zuurstof wat u binnen krijgt, heeft een reinigende en revitaliserende werking. Deze ademhalingstechniek wordt gebruikt in yoga, en is onderdeel van de Wim Hof methode (de Iceman). Wetenschappelijk is bewezen door het Radboud UMC ziekenhuis dat u door deze ademhalingstechnieken en oefeningen uw immuunsysteem bewust positief kunt beïnvloeden. Aan het einde van de oefeningen raakt u volledig ontspannen door een begeleide meditatie. U wordt geïnspireerd de ademhalingstechnieken, wisselbaden en oefeningen ook thuis te herhalen zodat het effect blijvend is. Gasten gaven aan ons terug dat ze na deze adem meditatie meer energie hadden, zich ontspannen voelden en meer in hun kracht stonden.

Wandelen: Vijf ochtenden een (gedeeltelijke) stilte wandeling door de prachtige natuur van De Algarve. Tijdens elke wandeling gaat u reflecteren over  thema's die opgekomen zijn tijdens de ademmeditatie en die  u ' balans' als perspectief bieden voor in het dagelijkse leven. De wandelingen zijn van een licht tot gemiddeld niveau: 2,5 uur door diverse landschappen. Annelies begeleidt u door de prachtige omgeving van de groene Serra de Monchique en langs de West
( Costa Vicentina) - en Zuidkust. U opent uw zintuigen en ademt de zoete geuren van jasmijn, sinaasappel, abrikozen- en appelbloesem. Dit terwijl uw ogen de kost geeft aan o.a. een kleurrijke bloemenpracht. In het najaar kunt u rijkelijk fruit van de bomen plukken. Uiteindelijk komen we terecht bij een leuke tearoom.
 
In de namiddag kunt u heerlijk genieten van het uitzicht vanuit de jacuzzi of een massage aanvragen. Wij geven graag informatie over de stranden en pittoreske dorpjes in de buurt. Vrij uit zelf kiezen waar u uw batterijen oplaadt en wat u inspireert. 
Locatie: Elke dag thuis in The Art of Joy, een prachtig landhuis dat uitkijkt over de kustlijn van de Algarve. Midden in het typische Monchiquese berglandschap vol met eiken, eucalyptus-, vruchtbomen, akkers en bossen. En: met zwembad en jacuzzi om na het wandelen de spieren weer te doen ontspannen!
Programma: Eerste dag is aankomstdag waarbij het avondeten geserveerd wordt om 18.00. Op dag 2, 3, 4, 6 en 7 starten we om 7.30 met de Ademtechnieken en lichaamsgerichte oefeningen. Om 9.00 staat het overheerlijke ontbijt klaar en vanaf 10.00 aan de wandel . Het heerlijke copi-Euse diner wordt 3 keer deze week bereidt door Eugene. Verder zijn er volop restaurantjes in de buurt.
Begeleiding: Annelies is coach, trainer, gastvrouw en reisleidster. Eugène is gastheer, lichaamsgericht therapeut, coach, masseur, kok en trainer.

Vergoeding: De gehele week is € 590, - p.p. op basis van een tweepersoonskamer en € 690, - p.p. op basis van een eenpersoonskamer. 

Inclusief zijn:
 Accommodatie
 Ontbijt, lunchpakket en 3 x avondeten plus drankjes
 5 x ademmeditatie en lichaamsgerichte oefeningen
 5 x een Thema stilte wandeling door de prachtige natuur

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.