Prent als Ansichtkaart (31,5 x 48 cm) c1913 NL neppostzegel

Bewaar
€ 15,00
10 x bekeken sinds

Kenmerken

Kaarten en posters:
Ansichtkaarten
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Prent in de vorm van groot formaat (circa 31,5 x 48 cm) briefkaart? Een jongetje en meisje dragen een mandje met daarin rozen. De achterzijde is voorzien van een afbeelding van een postzegel van 2 cent (Nederland) met daaroverheen gedrukt een groot poststempel met de datum 10 juni 1913? (exacte jaar niet duidelijk). Achterkant bedrukt met de tekst 'Postkaart' en alle lijnen voor het invullen van de adresgegevens. Onduidelijk of dit ooit bedoelt was als ansichtkaart om op te sturen of slechts als prent (maar waarom dan de achterkant ook bedrukt?). Linksonderaan is in inkt een korte bericht in Duits ingevuld (Nur ungern trenne ich mich von dieser Karte, die? hat so viel Ruhe-Glück + Frieden. Weihnachten 43 of 73, daarna naam). Kaart smoezelig en met vlekken, langs rand zijn de laagjes papier van het karton iets aan het splitsen. Referentienummer A62-3.

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.