Andorra 2 Euro 2019 Wereldbekerfinales in Munthouder

Bewaar
€ 22,50
10 x bekeken sinds

Omschrijving

De Wereldbekerfinales alpineskiën / Alpine skiing World Cup Finals worden voor het eerst in de historie gehouden in Andorra. De International Ski Federation ook wel (FIS) genoemd hebben de pistes in Andorra hiervoor goedgekeurd. Het zal een hele organisatie zijn om alle toeschouwers en liefhebbers van de sport in dit kleine staatje te verwerken. Deze finale zal plaats vinden op de pistes van Grandvalira. De 25 allerbeste skiërs ter wereld zullen van 11 maart tot 17 maart 2019 strijden om zich de allerbeste te mogen noemen. Er zijn verschillende disciplines (onderdelen) bij het alpineskiën namelijk: Super-G, slalom, reuzenslalom en de afdaling. Zowel dames als heren zullen tijdens deze Wereldbekerfinale deelnemen. Deze Wereldbekerfinales kun je vergelijken met de Olympische Spelen en de Wereldkampioenschappen. De wedstrijden worden gehouden op de Aliga-pistes en Avet-pistes van Grandvalira. De Aliga-piste wordt op de voorkant van de Coincard weergegeven. De Aliga-piste ziet er vanuit de lucht uit als het X-symbool. Op de voorkant van de munt ziet men een Skiër die bezig is met een afdaling. Aan de houding te zien van de skiër op de munt is de skiër bezig met een slalom en gaat het erg hard. Men ziet ook prachtige sneeuwvlokken op deze munt staan. Ook wordt de tekst Finals de la Copa del Mon desqui Andorra 2019 weergegeven. De munt is verpakt in een bedrukte munthouder.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): AD19-2EURO3

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 30 november 2017
  • Nijverdal (Overijssel)
  • *****18384
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.