Duitsland 5 Euro 2017 Tropische Zone set van 5 munten

Bewaar
€ 172,50
6 x bekeken sinds

Omschrijving

Na de spectaculaire introductie van de Duitse 5 Euro 2016 De Aarde met de blauwe ring is Duitsland in het jaar 2017 gestart met een serie van vijf munten welke als onderwerp hebben de Klimaatzones van de Aarde. Deze serie van 5 munten wordt in de jaren 2017 tot en met 2021 uitgegeven. De kleuren van de ringen zijn als volgt: 2017 = rood, 2018 = oranje, 2019 = groen, 2020 = turquoise en 2021 = paars. De Duitse 5 Euro 2017 heeft een Rode Ring en heeft als thema de Tropische Zone. Op de voorkant van de munt ziet men een Papegaai die net aan het landen is op een Tropische Boom. Deze boom ziet men van boven af. Verder ziet men in de buitenkant van de munt de tekst Tropische zone met links en rechts daarvan enkele tropische vogels. Op de achterkant van de munt ziet men in het midden de Bondsadelaar. De munt wordt op vijf verschillende plaatsen geslagen. Dit ziet men zowel aan de kleur van de ring als aan de letter van de Slagplaats. De letter van de Slagplaats ziet men boven de kop van de Adelaar. Verder heeft de rode ring bij elke slagplaats een andere kleurtint. Bij de letter A is de kleur b.v. helder rood terwijl bij de letter D de kleur donkerrood is. De rode ring geeft een prachtig effect indien men er een lamp achter laat schijnen. Aan de onderkant van de munt ziet men het jaartal 2017. In de buitenste ring van de munt ziet men de landsnaam Bundesrepublik Deutschland (Bondsrepubliek Duitsland). Verder ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro met daaromheen ongelijk verdeeld de 12 sterren van Europa. Verder ziet men meteen de Rode ring. Deze is gemaakt van het materiaal Polymeer. Het randschrift van de munt is KLIMAZONEN DER ERDE = Klimaatzones van de Aarde.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): DE17-5TRZO5

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 30 november 2017
  • Nijverdal (Overijssel)
  • *****18384
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.