Finland 5 Euro 2018 Haven Helsinki UNC

Bewaar
€ 8,95
12 x bekeken sinds

Omschrijving

Dit is de tweede bijzondere bimetalen 5 Euromunt uit de Finse serie van negen munten die als thema hebben de Nationale Landschappen. Het onderwerp van deze tweede munt is Helsinki met haar karakteristieke kustlijn. Helsinki, de hoofdstad van Finland heeft ruim 1,2 miljoen inwoners en is de meest noordelijke Hoofdstand van de Eurolanden. Helsinki heeft de meest noordelijke Metro van de wereld! Op de voorkant van de munt ziet men Helsinki vanuit de lucht. Men ziet als men goed kijkt de Kathedraal van Helsinki, het senaatsplein en een aantal Musea. Verder ziet men de haven van Helsinki. Op de achterkant van de munt ziet men de kaart van Finland. Aan de onderkant ziet men een stip welke aangeeft waar Helsinki ligt. Links van de kaart van Finland ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro. In de buitenste ring van de munt ziet men het jaartal 2018 en de landsnaam Suomi (= Fins) en Finland (= Zweeds). De kwaliteit van deze prachtige bimetalen munt is UNC en wordt in een bedrukte munthouder geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): FI18-5HAHEU

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 30 november 2017
  • Nijverdal (Overijssel)
  • *****18384
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.