Griekenland 10 Euro 2015 Aristophanes

Bewaar
€ 145,00
6 x bekeken sinds

Omschrijving

Dit is de Griekse 10 Euro 2015 "Aristophanes". Aristophanes leefde van ca. 445 tot 385 voor Christus. Aristophanes wordt beschouwd als de belangrijkste schrijver van komische toneelstukken uit zijn tijd. Hij becritiseerde ook de toenmalige bestuurders, hem ging de toenmalige democratie te ver. Hij leefde in dezelfde tijd als Socrates waarmee hij bevriend was, maar hij becritiseerde Socretes tegelijk! Er zijn in totaal 11 nagenoeg complete stukken van zijn geschatte oevre van 40 werken bewaard gebleven. Op de waarde kant van de munt ziet men twee gezichten van Aristophanes, links ietwat boos kijkend en rechts lachend kijkend. Verder ziet men de waarde aanduiding van 10 Euro. Op de andere kant van de munt ziet men Aristophanes afgebeeld met daarbij ook een komische afbeelding van zijn gezicht. Tevens ziet men het jaartal 2015. De munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een genummerd certificaat geleverd. De oplage van deze munt is slechts 1.500 exemplaren.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): GR15-€10ARP

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 30 november 2017
  • Nijverdal (Overijssel)
  • *****18384
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.