Griekenland 10 Euro 2017 Sappho

Bewaar
€ 124,50
5 x bekeken sinds

Omschrijving

Deze bijzondere 10 Euro munt uit de serie van oude Griekse cultuur heeft als thema de dichteres Sappho. Deze dichteres leefde ongeveer van 630 tot 570 Bc. Ze schreef met name lyrische poëzie en is het meest bekend om haar gedichten over de liefde. Helaas is het meeste werk van Sappho verloren gegaan en bestaan er alleen nog maar fragmenten uit haar geschatte mega werk van 10.000 stukken! Haar poëzie is tot op de dag van vandaag alom bekend en wordt nog steeds als buitengewoon beschouwd. Gezien de toon en inhoud van het werk van Sappho wordt gesteld dat Sappho waarschijnlijk Lesbisch was en de naam van het Eiland Lesbos hier ook afkomstig van is. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding van Sappho. Aan de linkerkant van de munt ziet men in het Grieks de naam Sappho en de jaartallen 630 en 570 Bc. Aan de rechterkant ziet men het jaartal 2017. Op de achterkant van de munt ziet men een muziekinstrument met in het midden van dit instrument het wapen van Griekenland met de waarde aanduiding van 10 Euro. De munt wordt geleverd met een genummerd certificaat en wordt geleverd in een luxe verpakking.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): GR17-10SAPF

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 30 november 2017
  • Nijverdal (Overijssel)
  • *****18384
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.