Monaco 2 Euro 2016 150 jaar Monte Carlo

Bewaar
€ 495,00
7 x bekeken sinds

Omschrijving

De bijzondere 2 Euromunt van Monaco 2016 heeft als thema 150 Jaar Monte Carlo. Charles III (1818-1889) werd in 1856 vorst van Monaco. Er waren een aantal gebieds veranderingen rondom Monaco en in ruil voor de afstand van een paar plekken bedong hij de aanleg van een spoorlijn naar Monaco. Tegelijk werd met het bouwen van het Casiono begonnen. Toen dit in het jaar 1866 klaar was werd het gebied rondom het Casino tot Monto Carlo gedoopt. In het jaar 2016 is het dus 150 jaar geleden dat Monte Carlo is ontstaan en heeft Monaco een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de munt ziet men een afbeelding van Charles III (Karel III). Op de achtergrond ziet men Monaco met de Middellandse zee. Aan de bovenkant van de munt ziet men de landsnaam Monaco. Aan de onderkant van de munt ziet men eerst het jaartal 1866, daarnaast de tekst Charles III fonde Monte Carlo en dan het jaartal 2016. De munt wordt geleverd in een luxe verpakking. In deze verpakking zit ook een genummerd certificaat met een technische beschrijving van de munt.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): MC16-2EURO2

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 30 november 2017
  • Nijverdal (Overijssel)
  • *****18384
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.