Monaco 2 Euro 2017 Carabiniers du Monaco

Bewaar
€ 345,00
5 x bekeken sinds

Omschrijving

Op 8 december 1817 werd de "Carabiniers du Prince" vrij vertaald de Politie van de Prins opgericht. Dit zijn de persoonlijke bewakers van de Prins van Monaco en zijn familie. Onder verschillende benamingen bestaan deze bewakers tot op de dag van vandaag nog steeds. De Carabiniers werden opgericht door Honoré Grimaldi. Er zijn diverse reorganisaties geweest, echter zijn de Carabiniers in feite nooit opgehouden te bestaan. Elke dag om 11.55 doen ze de aflossing van de wacht en er is ook een muziekkorps van de Carabiniers. Vreemd genoeg staan ze onder het commando van een officier van het Franse leger. Op de munt ziet men rechts op de voorgrond een Carabinier gekleed in moderne kleding van deze tijd. Aan de linkerkant van de munt ziet men een Carabinier uitgebeeld in de kleding van het jaar 1817. Op de achtergrond ziet men de ingang van het paleis van Prins Albert van Monaco. Aan de bovenkant van de munt ziet men de landsnaam Monaco en aan de onderkant van de munt de tekst Carabiniers du Monaco. Daarboven ziet men de jaartallen 1817 en 2017. De munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): MC17-2EURO3

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 30 november 2017
  • Nijverdal (Overijssel)
  • *****18384
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.