San Marino 5 en 10 Euro 2014

Bewaar
€ 295,00
6 x bekeken sinds

Omschrijving

Het thema van de 5 Euro van San Marino 2014 is -Ayrton Senna- en het thema van de 10 Euro van San Marino 2014 is de -Ponte Tiberio- in Rimini. Het is dit jaar 20 jaar geleden dat de Formule 1 Coureur Ayrton Senna tijdens de Grand Prix van San Marino -Circuit Imola- is verongelukt. Om hieraan te herinneren heeft San Marino een bijzondere 5 Euromunt uitgegeven. De kwaliteit van deze munt is Zilver is Proof en de munt wordt in een luxe verpakking met een certificaat geleverd. De oplage van deze munt is 8.000 exemplaren. Het thema van de 10 Euro van San Marino 2014 is dus de -Ponte Tiberio- te Rimini. De officiele naam van deze brug is de Brug van Augustus en Tiberius. In het jaar 14 is onder het bewind van Augustus met de bouw van deze brug begonnen en in het jaar 21 was de brug onder het bewind van Tiberius gereed. Het is dus 2000 jaar geleden dat gestart is met de bouw van deze brug en om hieraan te herinneren heeft San Marino deze bijzondere 10 Euro munt uitgegeven. De Ponte Tiberio is na 2000 jaar nog steeds in gebruik. De kwaliteit van deze munt is Zilver is Proof en wordt ook in een luxe verpakking met een certificaat geleverd. De oplage van deze munt is 6.000 exemplaren.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): SM14-€5+€10

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 30 november 2017
  • Nijverdal (Overijssel)
  • *****18384
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.