Vaticaan 2 Euro 2016 Vaticaan Politie Proof

Bewaar
€ 125,00
8 x bekeken sinds

Omschrijving

In het jaar 1816 werd de Politie van het Vaticaan opgericht. Tot het jaar 1970 was het een Pauselijke Garde. Vanaf 1970 is de Zwitserse Garde als Militaire Garde verder gegaan en is de politie in haar huidige struktuur verder gegaan. De officiele naam van de Politie is Corpo di Vigilanza dello Stato della Citta del Vaticano. De taken van de Politie van het Vaticaan zijn te vergelijken met de taken van de politie van andere landen, deze o.a. bewaking van orde en zekerheid, bescherming van personen en plaatsen enz. Er werken ongeveer 125 mensen bij de Politie van het Vaticaan. Omdat het 200 jaar geleden is dat de Politiecorps van het Vaticaan is opgericht heeft het Vaticaan een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de voorkant van de munt ziet men de koepel van de Sint Pieter en een Politieagent van het Vaticaan. Aan de onderkant van de munt staat de landsnaam Citta del Vaticano. Aan de bovenkant van de munt staat de tekst Corpo Della Gendarmeria en de jaartallen 1816 en 2016. De munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): VA16-2EURO3

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 30 november 2017
  • Nijverdal (Overijssel)
  • *****18384
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.