Vaticaan 20 en 50 Euro 2017 Goud

Bewaar
€ 1.695,00
8 x bekeken sinds

Omschrijving

Dit is de 20 Euro en de 50 Euro 2017 van het Vaticaan. Deze munten zijn de laatste munten van een trilogie die begon in 2014. Op de munten van het jaar 2017 is de Basiliek van Padua het thema. Op de voorkant van 20 Euromunt ziet men een man met het kind Jezus. De man heeft een lelie in zijn hand. De lelie is het symbool van de zuiverheid die tegen het kwaad vecht. Aan de linkerkant van de munt ziet men de waarde aanduiding van 20 Euro. Aan de onderkant van de munt ziet men de landsnaam Citta del Vaticano. De 50 Euromunt is een prachtige munt waar men op de voorkant de Basiliek van Padua ziet. Deze Basiliek is bijna 900 jaar oud en is een imposant gebouw uit de Romaanse tijd. Wat betreft de achterzijde van deze munten ziet men het pauselijk wapen. Verder ziet men in het latijn de het jaartal 2017 (MMXVII). Niemand zal met deze munten betalen, maar ze zijn een wettig betaalmiddel!!

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): VA17-AU2050

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 30 november 2017
  • Nijverdal (Overijssel)
  • *****18384
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.