Vaticaan 5 Euro en 10 Euro 2015

Bewaar
€ 165,00
8 x bekeken sinds

Omschrijving

Dit zijn de 5 Euro en de 10 Euro van het Vaticaan 2015. De 5 Euromunt heeft als thema de 14e algemene vergadering van de Bisschoppensynode. Paus Franciscus heeft het gezin als centraal thema van deze Bisschoppensynode gekozen. Op de 5 Euromunt ziet men op de voorkant een afbeelding van de Fresco gemaakt door de kunstenaar Giotto. Op deze Fresco ziet men Joachim en Anne in een omhelzing. Deze Fresco is te zien in de Scrovegni Kapel in Padua. Aan de bovenkant van de munt ziet men de tekst Citta del Vaticano en aan de linkerkant van de munt ziet men links het getal 5 en rechts de benaming Euro. Op de achterkant van de munt ziet men een afbeelding van Paus Franciscus met aan de rechterkant van de munt te tekst Franciscus PP en daaronder A.D. MMXV (2015) en S.P. III. De munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een certificaat geleverd. De 10 Euromunt heeft als thema dat Paus Johannes Paulus II tien jaar geleden is overleden. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding van Paus Johannes Paulus II. Aan de linkerkant van de munt ziet men de landsaanduiding Citta del Vaticano en daarnaast de waarde aanduiding van 10 Euro. Op de achterkant van de munt ziet men het wapen van Paus Franciscus. Daaromheen staat de tekst Franciscus P.P. Anno MMXV (2015) S.P. III. Ook de 10 Euromunt is verpakt in een Luxe verpakking en wordt met een certificaat geleverd. De kwaliteit van de munt is zilver Proof.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): VA15-10EN5E

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 30 november 2017
  • Nijverdal (Overijssel)
  • *****18384
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.