Labradoriet

Bewaar
€ 10,99
15 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort:
Edelstenen
Conditie:
Nieuw
Levering:
Verzenden

Omschrijving

Deze Labradoriet is aan één zijde handgepolijst en heeft een eerste kwaliteit kleurschakering!

Het stuk is ruw en éénzijdig handgepolijst. Er zijn roze en geel kleurtinten zichtbaar in een fel gekleurde en prachtige kleurschakering. Deze kleuren maken deze steen van eerste kwaliteit. Vooral roze en paars kleurtinten zijn bij Labradoriet heel erg zeldzaam en moeilijk te vekrijgen. Een heerlijk stuk om je energie te beschermen!
Herkomst: Madagaskar.

Dit stuk weegt 58 gram.

Labradoriet is een zeer mystieke en beschermende steen die licht brengt. Het verhoogt het bewustzijn en legt een verbinding met universele energieën. Labradoriet buigt ongewenste energieën af van de aura en voorkomt dat energie weglekt. Het vormt een barrière voor negatieve energieën. Deze steen harmoniseert de fysieke en etherische lichamen, verhoogt het bewustzijn en aardt spirituele energieën in het lichaam. Het stimuleert intuïtie, inclusief de kunst om goed te timen, het brengt boodschappen uit het onbewuste naar de oppervlakte en maakt het begrijpen ervan mogelijk. Op psychisch niveau verbant Labradoriet angsten en onzekerheden en het psychische afval van teleurstellingen in het verleden of uit vorige levens. Het versterkt het geloof in het zelf en vertrouwen in het universum en verdrijft projecties van anderen, inclusief denkvormen die aan de aura vastzitten. Labradoriet kalmeert een overactieve geest en geeft energie aan de verbeelding, waardoor nieuwe ideeën ontstaan. Ook is het nuttige metgezel tijdens veranderingen en schenkt het kracht en volharding. Op lichamelijk niveau behandelt Labradoriet aandoeningen aan de ogen en de hersenen, verlicht het stress en reguleert de spijsvertering. Het behandelt koude, jicht en reumatiek, brengt de hormonen in balans, verlicht menstruele pijn en verlaagt de bloeddruk

Let op: De Wijze Kabouter is gevestigd in Nederland, maar alle edelstenen zowel van 2dehands.be als via de webshop kunnen verzonden worden naar België via briefpost of pakketpost! Voor meer edelstenen kijk bij mijn andere advertenties of in de webshop. Een pakketzending kost 8,50 euro en een briefzending minder, afhankelijk van het gewicht.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.