nieuw!!(14 dagen retour) samsung rfg23uers amerikaanse koelk

Bewaar
€ 999,00
18 x bekeken sinds

Omschrijving

Let op! Dit is een 14 dagen retour, kan lichte gebruikerssporen bevatten.
Stijlvol en vooral erg handig is deze ruime nieuw (b-keus) Samsung Amerikaanse koelkast met energieklasse A+ en een koelruimte van 396 liter en vriesruimte van 124 liter. Deze side by side koelkast kent een hoogte van 177,4 cm, een breedte van 90,8 cm en een diepte van 77,4 cm. Ruim genoeg om uw boodschappen voor een langere tijd koel te bewaren. Bespaar u zelf de rit naar de supermarkt en sla groot in!NoFrostDankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.


Let op! Eventuele aansluitmateriaal (toevoerslang en filter) voor de watertoevoer en de gebruikershandleiding worden niet standaard me

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 8806071295985
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Samsung
 ● SKU (eigen artikel code): RFG23UERS

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 1 augustus 2018
  • Zwanenburg (Noord Holland)
  • *****40303
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.