Garrett ATX Deepseeker Package metaaldetector

Bewaar
€ 2.999,95
5 x bekeken sinds
Verzendkosten vanaf € 4,50

Kenmerken

Type apparaat:
Metaaldetector
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

De Garrett ATX is een Waterdichte Pulse Inductie Metaaldetector met een extreem dieptebereik.
De letters ATX staan voor ALL Terrain Extreme. De metaaldetector is dan ook geschikt voor het zoeken in alle bodemsoorten, zelfs in extreme grondomstandigheden. De ATX is waterdicht en daardoor ook uitermate geschikt voor onderwater gebruik tot maximaal 3 meter onderwater.
Deepseeker Package
Kiest U voor de Deepseeker Package van de ATX, dan ontvangt U naast de standaard zoekspoel een extra Deepseeker Mono zoekspoel met nog meer diepte en een groter zoekoppervlak voor nog meer diepte + een stevige militaria transportkoffer. De Deepseeker Package is aanzienlijk voordeliger dan deze extra producten in de losse verkoop.
Gespecialiseerd in het vinden van goldnuggets in alle bodemomstandigheden
Deze metaaldetector is speciaal ontwikkelt voor goudzoekers en schatzoekers die in extreme grondomstandigheden willen zoeken, zoals in zwaar gemineraliseerde bodems, zoutwater omgevingen, vulkanische bodems, rotsen en terracotta bodems. Voor o.a. Goldnugget zoekers in Afrika, Australie en Zuid Amerika is deze metaaldetector de ideale keuze. Zelfs het allerfijnste goud wat andere Pulse Inductie metaaldetectors niet kunnen detecteren, zult u met deze ATX goed kunnen detecteren. Voor de grotere goldnuggets en goudobjecten blinkt de Garrett ATX uit in haar dieptebereik. Het maximale dieptebereik van de ATX bedraagt 3 meter, dit is dieper dan vrijwel alle andere goldnugget detectors in de markt.
Ook ideaal voor militaria zoekers en muntenjagers
Net als de Garrett AT Pro en Garrett AT Gold is de ATX geschikt voor alle terreinen en voor onderwater gebruik. Zelfs in zoutwateromgevingen. De ATX is een meer professionele metaaldetector met een extreem dieptebereik en uitgebreide instelmogelijkheden. Dit maakt de ATX ook ideaal voor militaria zoekers. Het oersterke militaria design maakt het helemaal af. Gezien deze detector zelfs in staat is de allerkleinste objecten te detecteren, is de ATX ook geschikt voor het detecteren van bijvoorbeeld munten en fijne juwelen.
Ijzerscan
Zodra U een object detecteert, kunt U door middel van de ijzerscan druktoets direct controleren of het object van ijzer is. Dit is een handig en snel hulpmiddel voor ijzerdiscriminatie.
Opvouwbaar en daarmee ook inzetbaar als handdetector voor moeilijk begaanbare gebieden.
U kunt de Garrett ATX vrijwel geheel opvouwen en daarmee ook gebruiken als handdetector. Ideaal als U bijvoorbeeld objecten in smalle ruimtes, rotswanden of andere moeilijk begaanbare gebieden wilt detecteren.
LEVERINGSOMVANG
Metaaldetector
Extra Deepseeker Mono zoekspoel
Militaria Transportkoffer
Zoekspoelbeschermer
Batterij oplader en 8 x AA oplaadbare batterijen
8 x AA standaard batterijen (niet oplaadbaar)
Draagtas
Land Hoofdtelefoon
Nederlandse Handleiding (handleiding in andere talen op aanvraag)
Engelse instructie DVD
2 jaar garantie
Bestellen? Maak het bedrag over op Bankrekeningnummer NL74 ABNA0602996333 ABN t.a.v. Kooistra detectors Lippenhuizen, met vermelding van uw aankoop. Geef wel uw adresgegevens aan ons door voor de verzending.
Verzendkosten voor Nederland en Belgie zijn 6 euro.
Officieel Metaaldetector Distributeur Nederland:
Kooistra Detectors B.V.
De Buorren 114
8408HP Lippenhuizen
Nederland
Tel: +31 (0)513465093
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00 uur (vrijdag 21:00 uur)
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.