Gerenoveerd huis te koop vlakbij het Tiszameer in Hongarije!

Bewaar
€ 38.000,00
435 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Hongarije
Stad of wijk:
Tiszaderzs
Oppervlakte:
1.066 m²
Website:
tiszahouse.wixsite.com/tisza/nederlands

Omschrijving

Gerenoveerd en gemoderniseerd, fraai adobe-stijl huis te koop vlakbij het Tiszameer in Hongarije.

Het huis is gelegen in een rustige straat in het dorp Tiszaderzs, Deze Hongaarse boerderij is volledig gerenoveerd in traditionele stijl, maar wel met het gemak van een gas-, water- en elektriciteitaansluiting.

Het huis is 80 vierkante meter, heeft 3 slaapkamers, keuken, moderne badkamer en toilet en twee traditionele (maar nieuwbouw) houtovens. Er is een grote, overdekte veranda rondom het huis. In de tuin zijn nog andere gebouwen: een extra buitenkeuken (12m2) voorzien van gas, water en elektriciteit en een ruime werkplaats (26m2) met een overdekte opslag voor brandhout. De oppervlakte van het terrein is 1066m2 in totaal.

In de tuin zijn er 3 grote moerbeibomen, acacia's en fluweelbomen, en 5 fruitbomen die zes jaar geleden zijn aangeplant (kersen, zure kersen, pruimen, noten en mispel), omgeven door een lila haag en veel bloemen.
De rivier de Tisza en het gelijknamige meer, met een haven en aanlegplaatsen, zijn op 3 kilometer van het huis gelegen,. Ideaal voor een vakantie met het gezin, als nieuw huis, of uitvalsbasis voor het vissen. Het terrein is ook geschikt voor het houden van vee.

De buren zijn permanente bewoners die ook als huismeester kunnen optreden.

PRIJS: € 38.000

Het Tisza meer schurkt tegen de poesta aan en meet 127 km² . Het is na het Balatonmeer het grootste meer van Hongarije. Het is in de jaren ’70 ontwikkeld als irrigatiesysteem voor de Grote Hongaarse Laagvlakte. Het wordt gevoed door de rivier de Tisza. Het Tisza meer bestaat uit tal van eilanden en baaien.

Het ondiepe water is snel warm en heerlijk om in te zwemmen. Het diepere gedeelte is ideaal voor watersport. Behalve zeilen, waterskiën en surfen kunt u ook met een motorboot en jetski varen. Langs de 80 km lange oever vindt u recreatiegebieden en vrij toegankelijke stranden.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.