verlaagd met € 250.000 mp745 luxe villa san pedro del pinata

Bewaar
€ 1.350.000,00
18 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Spanje
Stad of wijk:
San Pedro Del Pinatar
Oppervlakte:
1.150 m²
Perceeloppervlakte:
1.118 m²
Soort woning:
Villa
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
5

Omschrijving

MEMORY OF QUALITIES MASONRY:
Reticular gesmede structuur met concrete pijlers. Pleistergevel glad gips geschilderd wit gecombineerd met architectonische details bekleed met grijs marmer. Porselein vloeren van de allerhoogste kwaliteit. met wit gelakte DM plinten in het interieur van het huis. Steengoed vloer met anti-slip behandeling in tuin en terrassen. Verschillende tegels van eerste kwaliteit in keukens en badkamers, het merk PORCELANOSA. Binnenmuren van baksteen van 7 cms. met geprojecteerd gips. Thermische en akoestische isolatie en waterdichtheid, gebaseerd op hard polyurethaanschuim. Trappenhuis met Iroko houten traptreden en stalen leuning en Iroko houten leuning.

LOODGIETERSWERK:
Installatie van airconditioning op basis van vloerverwarming en ventilatorconvector met warmtepomp-aerotherm en zonne-energiesysteem met behulp van zonnepanelen ter ondersteuning van vloerverwarming en zwembad. Sanitair installatie gemaakt in ppr buis serie pn-20 in de nodige diameters, merk ABN met isolatie. Sanitarios merk high-end rock. Roca en Grohe merkkranen van hoge kwaliteit. Drukgroep met frequentieomvormer. Zwembad met overstroomsysteem met compensatietank.
WOODWORK:
Ingangsdeur in massief Iroko hout met veiligheidsslot. Blinde stapdeur, in gladde, gelakte DM, met endormitory veiligheidssloten en 120 mm knippering. Aluminium ramen met dubbele beglazing met "Climalit" type kamer 4 + 4 * 10 * 4 + 4 NEUTRALUX kleur roestvrij staal met thermische brugbreuk. Kleerkasten gevormd in gladde, gelakte DM met binnenbekleding en compartimentering.
ELEKTRICITEIT:
BINNENLANDSE INSTALLATIE MET SIMON BRAND MECHANISM 82 Videotelefoon met nachtzichtcamera en 3 extra platte monitoren. draad
musical door het hele huis, inclusief terras. Gemotoriseerde blinds door het hele huis. Domotica met bediening van jaloezieën, binnen- en buitenverlichting. Alarmsysteem bestaande uit videocamera's met recorder, aanwezigheidssensoren en infraroodschermen in de omtrek van het perceel. Installatie van punten T.V. in alle woongebieden inclusief terras. Installatie van schotelantenne en DTT. 013KVA generatorset met 400 liter dieseltank.
SCHILDEREN:
Interieur schilderij in gladde witte gebroken.
EXTRA'S:
Ontwerp keukenmeubilair. Zwembad van 13 x 5. Met zuiveringssysteem door elektrolyse en airconditioning met zonnepanelen en / of warmtepomp. Natuurlijk gras bij de ingang. SILESTONE werkbladen in kastanjebruine kleur in de grote keuken. Stenen apsis van de cabezo in traptoren en hoofdingang. Heftrucks met hoogwaardige afwerking vanaf de kelder tot de eerste verdieping. Toegang tot garage in kelder met twee automatische deuren. Zone voor gym met spiegel en JACUZZI. 2 open haarden-barbecue (een van hen is uitgerust met natuursteen).
HUISVESTING BESCHRIJVING:
Eengezinswoning op de begane grond en eerste in opstand, met semi-kelder voor garage, opslagruimten en faciliteiten kamers, en zwembad op de begane grond. Gedeeltelijk overdekt dak en een deel van het terras te bezoeken. Het perceel heeft een oppervlakte van 1.118,20 m2. Het totale bebouwde oppervlak van het gebouw is 1.150.10 m2, waarvan 573.35 m2 overeen komt met de begane grond, 117,90 m2 naar de eerste verdieping en 458,85 m2 naar de kelderverdieping Het bruikbare gebied is 855,45 m2.
DISTRIBUTION:
Begane grond: entree, 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, woonkamer, toilet, wasplaats, keuken-barbecue, 4 badkamers (drie van hen behoren tot de bovengenoemde slaapkamers en de laatste geeft service aan de tuin en zwembad), kleedkamer in de slaapkamer. Verdeling gangpaden. Tuin met zwembad.
Eerste verdieping: verdeler open voor trappen, 2 slaapkamers met eigen badkamer, terras-solarium verbonden met slaapkamers.
Kelder: garage voor 7 of meer ruimtes. Machinekamer, watertanks en drukgroep, automatische ruimte, generatorpaneel, domotic en alarmbox. Ruimte voor gym, opslagruimten, badkamer en woonkamer met keuken en bijkeuken.

Voor: 1.600.000 € incl.
Nu: € 1.350.000 incl.
(Waarde van constructie en materialen: € 3.100.000)

Gemeenschap: € 0 per jaar
Som: € 4157 per jaar

By:
P&B LUXURY HOUSES Investment Development Spain
calle Concepción nº 5, bajo A
03181 Torrevieja (Alicante)
www.pbluxuryhouses.es
Tlfs .Movil , WhatsApp, Viber .: +34 676 757 003 | +34 676 747 200
E-mail: info@pbluxuryhouses.es ,
http://www.domyhiszpania.pl/ http://www.pbluxuryhouses.es/inicio_pg344_ies.html http://torrevieja24.es/ www.domywsloncu.pl

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.