Tiny House, houten oude woonwagen zelf afbouwen

Bewaar
€ 7.000,00
3455 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Provincie Brabant
Plaatsnaam:
HAGHORST
Postcode:
5089 NA
Straatnaam:
Oirschotsedijk
Huisnummer:
4
Oppervlakte:
25 m²
Perceeloppervlakte:
75 m²
Soort woning:
Overig
Type woning:
Recreatiewoning
Aantal kamers:
3
Bouwjaar:
1945
Makelaar:
zelfstandig
Ligging:
Open ligging
Bijzonderheden:
Houten vloer

Omschrijving

Tiny house , antieke woonwagen, ca 70 jaar oud van 10 m lang en 2,5m breed, waaraan het voornaamste restauratiewerk is gedaan, maar waarvoor eigenlijk de tijd ontbreekt om hem helemaal af te maken. NU IN PRIJS VERLAAGD TOT 7000 EURO: Kozijnen zijn vernieuwd, rotte onderbalk is al vervangen, nieuwe buitendeuren erin geplaatst(1 in inkomsthalletje, andere in slaapkamer, op 4 wielig antiek onderstel voor langzaam verkeer Was voorheen een 4 wielige mobiele woning die door een draglinemachinist en zijn vrouw werd meegenomen naar de grote projecten waar hij maanden aan moest graven om samen bij het werk te kunnen wonen. Met schamel draaikrans, kogelkrans , De wagen is zowel van binnen als van buiten nog voor een groot deel in originele staat; van buiten zijn de rotte delen van de schroten verwijderd. Dakbedekking en goten moeten opnieuw worden aangebracht, vloer is goed en in de keuken zit nog het originele terrazzo aanrechtblad en de originele keukeninrichting, Links een slaapkamer met ingebouwde 3 deurs kledingkast en aparte legkast, verder een wastafel op de slaapkamer. In het midden een halletje met apart volledig toilet en daarin stroommeter. Aparte volledig ingerichte keuken met geiser, plaats voor kleine inbouwkoelkast, verder geen apparatuur erin. Verder rechts van het halletje aan het trekeind van de wagen een woonkamer met aan 3 kanten een raam erin.
ER MOET NOG VEEL AAN DE WOONWAGEN WORDEN GEDAAN, KAN EEN PRACHTIG MOBIEL HUIS OF TINY HOUSE WORDEN, MAAR DE BASIS IS NU GOED. KOMEN BEKIJKEN EN BESPREKEN IN OVERLEG. ALLEEN GESCHIKT VOOR EEN HANDIG PERSOON. eventueel KAN ER BIJ ONS OP DE CAMPING VLAKBIJ BELGIE OOK EEN STAANPLAATS VOOR WORDEN BIJGEHUURD OM ERAAN TE KUNNEN WERKEN. DESKUNDIGE ADVISERING IS DAARBIJ MOGELIJK.
VOOR VERDERE INFO OF EEN BEZICHTIGING KUNT U ME BELLEN OP 0(031)621220034

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.