Goedlopende Compleet Telefoonwinkel Te Koop!

Bewaar
€ 20.000,00
45 x bekeken sinds

Kenmerken

Zakelijke Transacties:
Bedrijfsovernames

Omschrijving

Wegens omstandigheden, ter overname aangeboden goed draaiende Telecom winkel in Noordwijk binnen.

De winkel draait al enkele jaren en heeft zijn vaste klantenkring. Daarnaast is het de enige telefoonwinkel in Noordwijk die telefoon abonnementen aanbiedt. Het is een mooie en grote winkel waar u niks meer aan hoeft te doen. Geen opstartperiode nodig mede door de goede naamsbekendheid. De winkel is gevestigd tegenover de Digros waar o.a. Dirk van den Broek en Trekpleister gevestigd zitten en naast de ING bank.

De winkel wordt u aangeboden inclusief de gehele inventaris o.a.; camera, computers, website, meubels, reparatie onderdelen en accessoires. De winkel heeft nog een aparte opslagruimte, keuken en toilet. De huurprijs bedraagt € 1.100, - excl. BTW

Voor meer informatie over de winkel, prijs, afspraken en bezichtigingen ben ik telefonisch en via mail te bereiken op nummer 06-36455375, telecomdeluxe@hotmail.com.

Omzet papieren aantoonbaar alleen op afspraak!

DAMES EN HEREN IK KRIJG REGELMATIG BIEDINGEN/TELEFOONTJE VAN 10.000-, DE WINKEL GAAT NIET VOOR ZO EEN ONZIN PRIJS WEG! HET IS EEN GOEDLOPEND ZAAK MET EEN GROOT KLANTENKRING EN HET BLIJFT GROEIEN!

OP ONZIN BIEDINGEN EN REACTIES WORDT NIET GEREAGEERD!!

VASTE PRIJS€20.000

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.