Amersfoortseweg 40* in Maarn | kantoorruimte te koop of te h

Bewaar
Gratis
28 x bekeken sinds

Omschrijving


Bent u de toekomstige huurder of eigenaar die de kracht en meerwaarde van deze (A1)-lokatie ontdekt?

Het object betreft een monumentaal (gemeentelijk) herenhuis dat tussen 1861 en 1865 is gebouwd. De voormalige naam van het pand was Huize Klein Plattenberg. Achter het herenhuis is in 1967/68 een showroom gebouwd. Thans is het pand deels in gebruik als kantoor- en winkelruimte.

============================

Metrages

Perceeloppervlakte: circa 3.100 m²

Herenhuis: circa 638 m²
Begane grond: circa 242 m²
Eerste verdieping: 190 m²
Kapverdieping: circa 190 m²
Kelder: circa 16 m²

Kantoorruimte met opslagruimte: circa 629 m²

Huurprijs: Op aanvraag beschikbaar
Koopprijs: Op aanvraag beschikbaar

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Amersfoortseweg 40 in Maarn aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

============================

Het herenhuis heeft een oppervlakte van circa 638 m2 bvo, verdeeld over een begane grond (circa 242 m2 bvo), eerste verdieping (circa 190 m2 bvo), een kapverdieping (circa 190 m2 bvo) en een kelder (circa 16m2 bvo). Het achtergelegen gedeelte met kantoor, showroom en opslagruimte betreft circa 629m2 bvo. Het bedrijfspand is gelegen op een perceel van ca. 3.100m2 en er is voldoende ruimte om te parkeren op eigen terrein.

Het pand heeft een optimale bereikbaarheid door de ligging aan de afrit Maarn (A12). Daarnaast is treinstation Maarn op slechts 5 minuten loopafstand. Het pand is voor diverse doeleinden te gebruiken
en is te huur en eventueel te koop, deelverhuur is bespreekbaar. Achter het pand is een bosachtig perceel van circa 23.500m2 gelegen. Dit perceel wordt thans niet aangeboden.

Bouwjaar:

Hoofdgebouw tussen: 1861 en 1865

Showroom: 1967

Enkele pluspunten:
– De lokatie en het pand geniet een grote bekendheid. De uitstraling van het pand heeft een toegevoegde waarde voor gebruiker!
– Uitstekende bereikbaarheid
– Linker zijgevel met mogelijkheid voor extra entrée
– Ruime parkeergelegenheid

Het pand is zichtbaar vanaf de A12. Met tussen de 1.200.000 en 1.800.000 passanten per maand, heeft het pand een krachtige herkenbaarheid. Deze lokatie geniet daardoor landelijke bekendheid – Gerard Verhoeff – directeur/eigenaar Meubin.

Bereikbaarheid, de snelste weg naar uw klant!

De oudste snelweg van ons land, de A12, loopt van Den Haag naar Zevenaar en verbindt de Randstad via Gouda, Utrecht en Arnhem met het Ruhrgebied in Duitsland. Het is de aller drukste snelweg en een van de belangrijkste oost- west-verbindingen in Nederland.

Huurprijs: Op aanvraag beschikbaar
Koopprijs: Op aanvraag beschikbaar

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau Statistiek (CBS).

Huurtermijn: 3 – 5 jaren
Verlengingstermijn: Geen
Opzegtermijn: 6 kalendermaanden
Betaling: Huur, servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting per kwartaal vooruit.
Servicekosten: Bij gesplitste verhuur zal per maand door verhuurder met een dekkend jaarlijks opslagpercentage worden gerekend.
Zekerheidsstelling:Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Aanvaarding: In overleg
Overige voorwaarden; Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), en condities zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Ondanks dat deze publicatie met de groots mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand met volop mogelijkheden. Het pand heeft een optimale bereikbaarheid door de ligging aan de afrit Maarn (A12). Daarnaast is treinstation Maarn op slechts 5 minuten loopafstand. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Amersfoortseweg 40 in Maarn aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

SPECIFICATIES:

 ● Aanbodtype: Huur
 ● Bestemming: Kantoorruimte
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/Aanbod/bedrijfspand/utrecht/maarn/amersfoortseweg-40/

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 18 januari 2018
  • Eersel (Noord Brabant)
  • *****01028
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.