Barrierweg 6 in Liempde | horeca Beschikbaar

Bewaar
T.e.a.b.
10 x bekeken sinds

Omschrijving

Omschrijving

Eetcafe T Huukske, Barrierweg 6, 5298 AC te Liempde

Bestemming en gebruik:

Het betreft een boerderij in het centrum van het kerkdorp Liempde, welke thans is ingericht als café/ eetcafé. De boerderij heeft diverse verbouwingen en renovaties ondergaan. Op het pand rust een horecabestemming en is uiterst geschikt voor verschillende doeleinden. Achter het horecagedeelte, welke toegankelijk is voor gasten, liggen verschillende ruimtes die nu als kantine ne opslag dienen, maar welke wel gemakkelijk bij het horecagedeelte (gasten) getrokken kunnen worden. De verkoopoppervlakte wordt hierdoor een stuk groter. Naast de functie die het café nu heeft is het heel geschikt voor restaurant, pizzeria, pannenkoekenhuis of kwalitaria. Op de eerste verdieping is een ruim appartement gesitueerd met 4 ruime slaapkamers en badkamer.

Situering:

In het gezellige hart van het dorp gelegen, aan een plantsoen met kiosk, wat tevens ook dient als locatie voor evenementen in het dorp. Denk hierbij aan de kermis, oldtimer meeting en voor(jaar)smarkten. Tevens organiseert T Huukske zelf ook enkele keren per jaar een evenement op deze locatie. Verschillende wandel en fietsroutes lopen langs het café en vanaf het begin van het voorseizoen tot ver in oktober zit het terras de hele dag vol. Er zijn hele fietsclubs die deze gelegenheid aan doen als tussenstop of verzamelpunt. Volop dagjesmensen en toeristen die ook gebruik maken van het terras.

Bedrijfsomschrijving:

Schitterende boerderij in de dorpskern van Liempde, wat ook echt een dorpscafé is voor de bewoners van het dorp. Verschillende verenigingen maken gebruik van deze gelegenheid om elkaar te treffen onder het genot van een drankje. Dit gezellige eetcafé is van dinsdag tot en met zondag open vanaf 10.00 uur in de ochtend en sluit op dinsdag tot en met donderdag om 1.00 uur s nachts. Op vrijdag en zaterdag zijn ze tot 2.00 uur s nachts open en op zondag weer tot 1.00 uur s nachts. Vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot en met het laatste herfst zonnetje eind oktober wordt het terras van het café ook goed gevonden en is het er altijd gezellig druk. Op dit moment is er een kleine kaart om lekker te kunnen eten, met simpele maar lekkere schotels die vers bereid worden. De kaart en de schotels hebben een Brabantse inval, wat het heel huiselijk maakt. Bij de overname zijn geen personeelsverplichtingen, afnameverplichtingen of brouwerijcontracten waar rekening mee gehouden dient te worden. Daarnaast zijn er mogelijkheden genoeg om op deze locatie een ander soort formule te gaan hanteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een pannenkoekenrestaurant of iets dergelijks.

Het Onroerend goed / Opstal:

Het onroerend goed met bijbehorende gronden, kadastraal bekend als:

Liempde, Sectie E, Perceel 3525

Bouwaard:

Het gebouw is opgetrokken uit steen. Een met pannen bedekt dak in de traditionele zadeldak vorm.

Staat van onderhoud:

De staat van het onderhoud is goed. Er staat geen groot onderhoud in de nabije toekomst op de planning. Tevens is de staat van het klein onderhoud ook goed, net als de inventaris.

Accommodatie:

Type: Eetcafé
Ligging: centrum dorp
Zitplaatsen terras: circa 60
Zitplaatsen binnen: circa 40
Woning: Ja (bovenwoning)
Aanvaarding: z.s.m.
Geëxploiteerde jaren: 10

Bedrijfsinformatie:

Verkoopoppervlakte: circa 100 m²
Keuken: circa 20 m²
Opslag & berging: circa 40 m²
Woning: circa 70 m²
Openingstijden week 10.00 01.00 uur
Openingstijden weekend 10.00 02.00 uur
Kaveloppervlakte: 2 are en 23 centiare

Waardering en overnamescenario

Waardering onroerend goed: gronden- gebouwen- exploitatie

Vraagprijs:

Onroerend goed: € 425.000,-

Inventaris & Goodwill: € 74.000,-

Totaal € 499.000,-

Omzetindicatie:

Op dit moment ligt de omzet rond € 200.000,-

Nadere informatie:

Indien U nadere informatie wenst over het bedrijf kunt U contact opnemen. Uw contactpersoon voor dit bedrijfsobject is de dhr. Rogier Restiau of dhr. Jos Buijtels. Zij beschikken over meer detail gegevens dan in de presentatie vermeld staan.

Is uw interesse gewekt dan staan wij open voor een geheel vrijblijvende uitgebreide bezichtiging ter plaatse. Dit is beslist de moeite waard. Daarna geven wij u alle informatie, welke u nog nodig heeft om een juiste beslissing te kunnen maken.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

SPECIFICATIES:

 ● Aanbodtype: Overige typen
 ● Bestemming: Overige bestemmingen
 ● Levering: Verzenden

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 18 januari 2018
  • Eersel (Noord Brabant)
  • *****01028
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.