Binnenweg 41 in Heemstede | winkelruimte te huur

Bewaar
Gratis
16 x bekeken sinds

Omschrijving


In het centrum van Heemstede is er een representatieve commerciële ruimte beschikbaar voor de verhuur. De ruimte heeft een oppervlakte van circa 432 m², met een frontbreedte van 4 10 meter, en bevindt zich op een A1 locatie. Qua indeling en uitstraling biedt deze commerciële ruimte met name voor MKB-ondernemers uitstekende perspectieven!

Door het winkelcentrum loopt de winkelstraat die bestaat uit Raadhuisstraat en Binnenweg met ketens zoals bijvoorbeeld: Etos, Hunkemöller, ABN AMRO, Kruidvat, HEMA, Rituals enz.

De commerciële ruimte is prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, de dichtstbijzijnde bushalte is namelijk op loopafstand bereikbaar.

Bestemmingsplan

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau commerciële ruimte

– Alarminstallatie
– Glazen pui
– Inbouwverlichting
– Internet- en telefonieaansluiting
– Pantry
– Parket
– Systeemplafond
– Toiletruimte

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag

Servicekosten: In overleg

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

SPECIFICATIES:

 ● Aanbodtype: Huur
 ● Bestemming: Winkelruimte
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/Aanbod/bedrijfspand/noord-holland/heemstede/binnenweg-41/

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 18 januari 2018
  • Eersel (Noord Brabant)
  • *****01028
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.