Brabantlaan 1 in Etten-Leur | kantoorruimte Beschikbaar

Bewaar
T.e.a.b.
13 x bekeken sinds

Omschrijving

Omschrijving

Zelfstandig kantoorpand met een riante buitenterrein en externe opslagruimte beschikbaar op een zichtlocatie vanaf de Concordialaan in Etten – Leur. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het kantoorpand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. Het is van groot belang dat deze uitstraling ook in de toekomst behouden blijft.

Metrages

Kantoorpand: circa. 380 m2 BVO

Opslagruimte: circa. 35 m2 BVO

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Brabantlaan 1 in Etten – Leur aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Indeling

Het kantoorpand heeft één bouwlaag en bestaat uit een entree, riante gangpaden, meerdere kantoorruimten, meerdere spreekkamers, dames en herentoilet, garderobe, serverruimte en een archiefruimte.
Op het buitenterrein is er een separate opslagruimte beschikbaar. De opslagruimte is gerealiseerd middels een gemetselde muren en is opgedeeld in twee aparte ruimten.

Parkeren

Het volledig verharde en omheinde buitenterrein bestaat uit circa. 28 privé parkeerplaatsen.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op een zichtlocatie op de hoek van de Brabantlaan en de Concordialaan tegenover de Aldi Supermarkt. Vanwege de diverse uitvalswegen naar het centrum van Etten Leur, de omliggende dorpskernen en de Rijksweg A58 (Eindhoven Vlissingen) het kantoorpand een uitstekende bereikbaarheid.

De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op circa 300 meter en het NS – station op circa. 900 meter, waardoor het kantoorpand ook met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar is.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn dienstverlenende bedrijven toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

Airconditioning
Alarminstallatie
Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
Te openen ramen
Garderobe
Systeemplafond met inbouwverlichting
Internet- en telefonieaansluitingen
Pantry voorzien van vaatwasser en koelkast
Stucwerkwanden
Gordijnen
Serverruimte
Toiletruimte (dames/heren)
Vloerbedekking
Zonwering middels screens

Huurcondities

Huurprijs: € 125,- per m2 excl. BTW inclusief parkeerplaatsen.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtige kantoorruimte volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Brabantalaan 1 in Etten – Leur aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

SPECIFICATIES:

 ● Aanbodtype: Overige typen
 ● Bestemming: Kantoorruimte
 ● Levering: Verzenden
 ● Oppervlakte (in m²): 3802

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 18 januari 2018
  • Eersel (Noord Brabant)
  • *****01028
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.