Industrieweg 12S in Heemstede | kantoorruimte te huur

Bewaar
Gratis
16 x bekeken sinds

Omschrijving


Bent u op zoek naar een unieke locatie met kantoor en Atelierruimten in Heemstede?

Dit souterrain is gelegen aan de nieuw te ontwikkelen haven van Heemstede en per direct beschikbaar. Het pand heeft een totale oppervlakte van 240 m².

BELANGRIJK NIEUWS !
In de tweede week van augustus wordt er een lift geïnstalleerd zodat het souterrain voor iedereen bereikbaar wordt !

Kenmerkend is de diversiteit van ondernemingen in deze omgeving.

Het pand is zeer geschikt voor onder andere: een architectenbureau; een reclamebureau, een fotostudio, een schildersatelier of andere kleine industriële activiteiten of een maritiem gerichte organisatie.

Het centrum van Haarlem bevindt zich op slechts 3 km. De op- en afritten van de N201 bevinden zich op slechts 5 autominuten. De Rijkswegen A200, A9 en A5 bevinden zich op ongeveer 15 autominuten. Ook met het openbaar vervoer is het pand uitstekend bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op slecht 250 meter loopafstand.

Bij het object zijn goede parkeer mogelijkheden. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorpand

Centrale verwarming
Pantry
Te openen ramen
Twee toiletten
Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: In overleg
Exclusief: gas, water en elektra

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Niet van toepassing

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

SPECIFICATIES:

 ● Aanbodtype: Huur
 ● Bestemming: Kantoorruimte
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/Aanbod/bedrijfspand/noord-holland/heemstede/industrieweg-12s/

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 18 januari 2018
  • Eersel (Noord Brabant)
  • *****01028
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.