Polakweg 14- 15 in Rijswijk | kantoorruimte te huur

Bewaar
Gratis
17 x bekeken sinds

Omschrijving


Diverse representatieve kantoorruimtes beschikbaar op absolute toplocatie in Rijswijk. De mogelijkheid bestaat om afwijkende metrages te huren in units vanaf 150 m²!

Algemeen

Kantooroppervlak: circa. 4.140 m2
Perceeloppervlakte: circa. 2.597 m2

Bouwjaar: 1988

Huurprijs: n.o.t.k.

Parkeren

Bij het kantoorpand zijn 57 privéparkeerplaatsen aanwezig aan de achterzijde. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein Plaspoelpolder in Rijswijk. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen van en naar het centrum van Rijswijk en omliggende dorpskernen.

De op- en afritten van de A4 (Amsterdam Den Haag) bevinden zich op slechts 500 meter afstand. Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op nog geen 80 meter afstand en het tram- en busstation op circa 700 meter!

Bestemmingsplan

Volgens het huidige bestemmingsplan zijn de gronden bestemd voor kantoren en dienstverlenende bedrijven.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

Het kantoorpand wordt opgeleverd in de huidige staat, voorzien van;
– Aluminium kozijnen
– Handmatige zonwering
– Internet- en telefonieaansluitingen
– Kabelgoten
– Liften (2)
– Pantry
– Scheidingswanden
– Systeemplafond
– Te openen ramen
– TL- verlichting (inbouw)
– Toiletruimte
– Vloerbedekking
– Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: n.o.t.k.

Huurtermijn: De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Servicekosten: De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Er wordt een voorschot in rekening gebracht en later verrekend.

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Bankgarantie of waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

SPECIFICATIES:

 ● Aanbodtype: Huur
 ● Bestemming: Kantoorruimte
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/Aanbod/bedrijfspand/zuid-holland/rijswijk/polakweg-14-15/

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 18 januari 2018
  • Eersel (Noord Brabant)
  • *****01028
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.