Schaartven 1 in Overloon | leisure te koop

Bewaar
Gratis
26 x bekeken sinds

Omschrijving


Een bungalowpark / chaletpark Hof van Overloon te Overloon voor recreatief verblijf.
Het park omvat een perceel van ca. 4 hectare waarop een recreatieve verblijf- bestemming rust voor 65 recreatiewoningen met opp. van 85 m2.

Het bestaande terrein beschikt over een receptiegebouw; een 22-tal recreatiewoningen cq chalets, die reeds in verhuur zijn. Infrastructuur is aanwezig voor 65 woningen. Een luxe woonboerderij met inpandig kantoor en diverse bedrijfsgebouwen.

Zoals:

Het park Hof van Overloon met receptiegebouw, 22 recreatiewoningen cq chalets, luxe woonboerderij met inpandig kantoor; diverse bedrijfsgebouwen; infrastructuur voor 65 recreatie woningen, mooie aanplant, op een perceel van 40.000 m2!

Voor info: Wim Hofmans Overloon Tel. 06-16756674

Ligging:
Het recreatiepark is gelegen nabij het centrum van Overloon in een recreatiegebied nabij een bosrijke omgeving en natuurwater met in de omgeving activiteiten zoals, golfbaan, dierentuin, musea en natuurgebieden. Het chaletpark is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen en de op-/ en afritten van de A73 (Nijmegen-Venlo) op circa 1 km.

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

SPECIFICATIES:

 ● Aanbodtype: Huur
 ● Bestemming: Leisure
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/Aanbod/bedrijfspand/noord-brabant/overloon/schaartven-1/

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 18 januari 2018
  • Eersel (Noord Brabant)
  • *****01028
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.