De Trompet 2700 in Heemskerk | winkelruimte te koop of te hu

Bewaar
Gratis
20 x bekeken sinds

Omschrijving


Zeer representatief commercieel pand beschikbaar A1- zichtlocatie beschikbaar voor verhuur of verkoop direct naast de A9 in Heemskerk! De A9 telt dagelijks circa. 80.000 passanten en zorgt voor een goede verbinding op de A8.

Kenmerkend zijn de uitstekende ligging en de representatieve uitstraling van het object. Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft. De duurzame bouw, hoge isolatiewaarde en aanwezige warmtepomp zorgen voor lage energielasten!

Metrages

– Begane grond:circa. 1550 m²
– Eerste verdieping:circa. 1500 m²
– Tweede verdieping:circa. 150 m²

Deelverhuur

De huidige eigenaar, Smitveld Vouwwagens, wenst de productie van vouwwagens op deze locatie voort te zetten maar dan op een kleiner aantal m2. Vandaar dat het pand ook in gedeelte, vanaf circa. 800 m2, te huren of te kopen. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Indeling

Het pand bestaat op de begane grond uit de riante showroom met twee entrees, bedrijfs- opslagruimte en kantine. De 1e verdieping is bereikbaar middels twee vaste trapopgangen vanuit de showroom én vanuit de kantine ruimte en bestaat showroom met kantoorruimte en bedrijfsruimte. De 2e verdieping maakt eveneens deel uit van de showroomruimte, maar kan ook eventueel als kantoorruimte ingericht worden.

Optioneel: uitbreidingsmogelijkheden

Er kan voor 1000 m² grondoppervlak 15 meter hoog bijgebouwd worden, tevens is het mogelijk om nog meer bij te bouwen, echter gaat dit dan wel ten koste van de parkeerplaats. Daarnaast kan op het dak 1000 m² bijgebouwd worden.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten met daarbij behorende ondergeschikte detailhandel. Het bestemmingsplan wordt in 2017 voorbereid en in 2018 aangepast, met wellicht ruimere mogelijkheden.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Voorzieningen

De commerciële ruimte wordt casco opgeleverd, voorzien van;
Alarminstallatie
Aluminium kozijnen
Dubbele beglazing
Betonvloer
Elektronische deuren
Glasvezel mogelijk
Hoge isolatiewaarde (RC4 gemiddeld)
Internetaansluiting
Opbouwverlichting
Pantry voorzien van koelkast
Te openen ramen
Telefonieaansluiting
Toiletruimte
Vloerverwarming
Warmte/koude installatie (terra max)

Parkeren

Bij het object zijn circa 100 parkeerplaatsen aanwezig verdeeld over twee verschillende parkeerterreinen.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand is gelegen op één van de meest milieubewuste bedrijventerrein van Nederland; De Trompet in Heemskerk en wordt gekenmerkt door haar diversiteit aan lokaal, nationaal en internationaal opererende bedrijven.
Bovendien staat het bedrijventerrein de Trompet bekend om haar uitstekende bereikbaarheid vanwege de openbaar vervoervoorzieningen én de op- en afritten van de Rijksweg A9 (Amsterdam- Alkmaar). Daarnaast is de provincie bezig met het tracé van de nog aan te leggen A8-A9 verbinding. Knooppunt A8-A9 zal voor het object zijn, zo is Amsterdam straks binnen 10 auto minuten bereikbaar!

Huurcondities:

Huurprijs: Op aanvraag
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Opzegtermijn: 12 maanden

Voor meer informatie over de huurvoorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Koopcondities

Vraagprijs voor het geheel: € 2.800.000,-

Vraagprijs voor gedeelte HAL A = totaal 800m2 € 895.000,-
begane grond 402m2 en boven 398m2, kavelgrootte = 630m2
Vooral showroom ruimte.

Vraagprijs voor gedeelte HAL C = totaal 940m2 € 1.350.000,-
begane grond 470m2 en boven 470m2, kavelgrootte = 950m2
Beneden vooral werkplaats ( 2 overheaddeuren) en boven vooral showroom

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal behoud de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de groots mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een zeer representatief commercieel pand met vele mogelijkheden, gelegen op een A1- zichtlocatie direct naast de A9 in Heemskerk. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit commercieel pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Trompet 2700 in Heemskerk aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

SPECIFICATIES:

 ...

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 18 januari 2018
  • Eersel (Noord Brabant)
  • *****01028
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.