Waardsestraat 9a in Nistelrode | bedrijfsruimte te koop of t

Bewaar
Gratis
27 x bekeken sinds

Omschrijving


Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein Kleinwijk- Oost in Nistelrode.

======================

Metrages

– Begane grond: Bedrijfsruimte: ca. 250 m²
– Kantoorruimte: ca. 100 m²
– Eerste verdieping: Kantoorruimte: ca. 75 m² (goederenlift tot 2.000 kg. Aanwezig)
– Opslagruimte: ca. 175 m²

De kantoorruimtes zijn al beschikbaar in units vanaf 14 m² en kunnen geheel naar eigen smaak worden ingedeeld! (zie ook mijn werkplek)

Koopprijs: op aanvraag
Huurprijs: op aanvraag

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte met kantoor ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Waardestraat 9a in Nistelrode aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

======================

Algemeen:

Bouwjaar: 1999
Kadastraal bekend als: gemeente Nistelrode, sectie F, nummer 1751 (gedeeltelijk).

De kantoorruimtes zijn al beschikbaar in units vanaf 14 m² en kunnen geheel naar eigen smaak worden ingedeeld! (zie ook mijn werkplek)

Optioneel:

– Het aanliggende woonhuis met garage en carport wordt eveneens te koop aangeboden. De condities zijn bespreekbaar. Nadere informatie is op aanvraag.

Mijn werkplek

Op mijn werkplek bieden we jou een eigen werkplek, of flex plek, een kantoor met of zonder opslagruimte, vergader- of presentatieruimte.

Mijn werkplek” biedt u ruimte voor het inrichten van een eigen kantoor, of zoals u wilt een ingerichte werkplek. Vanaf 14 vierkante meter
Ideaal gelegen Bedrijfspand naast de A50.

Bestaande uit diverse kantoren, spreekkamer, kantine, ruimte voor opslag, toiletten dames, heren, douche. Er is een grote open industriële bedrijfsruimte geschikt voor diverse doeleinden. Denk aan, trainingsdoeleinden, sport- fitness, yoga-pilates, dans. Grote bijeenkomsten etc.

Meer informatie?

https://www.facebook.com/Waardsestraat/

Omgeving:

De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Kleinwijk-Oost ten noorden van het centrum van Nistelrode. Aan de noordzijde grenst het aan een ecologische verbindingszone en aan de zuidwestzijde grenst een woonwijk. De directe omgeving van het vastgoed wordt gekenmerkt door een concentratie van voornamelijk groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB.

Bereikbaarheid:

Het bedrijventerrein is gelegen direct aan de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Nistelrode kent een zeer centrale ligging in Noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven – Den Bosch Nijmegen, waardoor alle binnen een half uur rijden zijn te bereiken.

Huurcondities:

Huurprijs bedrijfsruimte:In overleg
Huurtermijn:In overleg, een meerjarige overeenkomst geniet de voorkeur
Waarborgsom:3 maanden inclusief BTW
Servicekosten:Niet van toepassing bij het huren van de gehele bedrijfsruimte
Wel van toepassing bij het huren van Mijn Werkplek

Koopcondities:

Koopprijs: Op aanvraag (exclusief de aanwezige zonnepanelen.)
Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring: Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar

Ondanks dat deze publicatie met de groots mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een multifunctionele bedrijfsruimte met kantoorruimte. Gelegen op een uitstekende locatie, direct aan de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Nistelrode kent een zeer centrale ligging in Noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven – Den Bosch Nijmegen, waardoor alle binnen een half uur rijden zijn te bereiken. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Waardsestraat 9a in Nistelrode aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen

SPECIFICATIES:

 ● Aanbodtype: Huur
 ● Bestemming: Bedrijfsruimte
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/Aanbod/bedrijfspand/noord-brabant/nistelrode/waardsestraat-9a/

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 18 januari 2018
  • Eersel (Noord Brabant)
  • *****01028
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.