Telescopische kantelbare antennemast Altron CM35

Bewaar
€ 400,00
423 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorieen:
Masten
Conditie:
Gebruikt
Merk:
Altron
Levering:
Ophalen

Omschrijving

Telescopische kantelbare slimline antennemast Altron CM35, vuurvast verzinkt staal, 3 sekties met vierkant profiel, ertelon glijlagers, met handlier en 44 mm topbuis, in gebruikte doch goede staat. Met originele handleiding voor installatie en gebruik.

De kale mast is ingeschoven ca. 4,5 m hoog, geheel uitgeschoven ca. 11 m. Max. topbelasting wordt opgegeven als 0,4 m2/500N/51kgf. Er hebben in de loop der tijd diverse antennes in gezeten, op een eenvoudige Stolle rotor met steunlager, zoals een meterslange 55-el yagi voor 23 cm, een 2X9 el. kruisyagi voor 2 m en een offsetschotel voor 3 cm.

Alle hulpstukken zijn aanwezig om te kiezen tussen:
- muurbevestiging, kantelen loodrecht van de muur af
- muurbevestiging, kantelen naar rechts langs de muur
- geheel vrijstaand, vrij kantelbaar

De mast is i.v.m. een nieuwe aanbouw al eens om de hoek van het huis verplaatst en er is toen ook een 'basepost' (bedoeld voor vrijstaande opstelling) bijgekocht en 'misbruikt' om de mast aan de voet iets hoger boven de grond te laten beginnen.

Omdat ik de mast eigenlijk niet meer gebruik, en mogelijk op niet al te lange termijn wil gaan verhuizen, wil ik hem verkopen. Bij belangstelling zal ik de mast zelf demonteren, maar vervoer is aan de koper. Denk erom, de mast is zwaar, zoiets vervoer je niet op een imperiaal van een auto, daar is echt een vrachtauto of flinke aanhanger voor nodig. E.e.a. graag in overleg, opdat er geen ongelukken gaan gebeuren. De drie delen van de mast kunnen eventueel uit elkaar worden gehaald om ze los te vervoeren.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.